2023 Lif Modelleri

 

Örgü Etek Modelleri

Örgü etek yapmak isteyenler için pek çok modelleri bulunuyor. Şık ve gösterişli özelliği ile dikkat çekmeyi başaracak olan en iyi örgü modelleri hazırlayabilirsiniz. Üstelik yaparken de herhangi bir sıkıntı yaşamayacaksınız. Çünkü örgü etek modelleri göz atıldığı zaman pratik olmasından dolayı tercih ediliyor. Kadınlar için tercih edilecek en güzel örgü modelleri ile istediğiniz şıklığa doğrudan kavuşma şansına sahip olacaksınız. Ters düz modeller ile hazırlayacak olduğunuz en güzel örgü etek modelleriyle bundan sonra aradığınız şık duruşu ön plana çıkarmaya başlayabilirsiniz. Örgü eteklerde hem yetişkin hem de bebekler için rahatlıkla yapacak olduğunuz sayısız modelleri de barındırıyor. Bu sayede kolay şekilde yapma şansına sahip olacaksınız.

Orgu etek modeliPin
Örgü Etek Modelleri
YouTube video

Bebek Örgü Etek Modelleri 2023

Bebekler için şık şekilde hazırlayacak olduğunuz birbirinden güzel örgü etek modelleri bulunuyor. Bu sayede görsel açıdan bakıldığı zaman hoşunuza gidecek en güzel bebek örgü modelleriyle tanışarak istediğiniz şıklığı yakalamanız mümkün olacak. Bebek örgü etek modelleri düz ve desenli olmak üzere pek çok farklı modelleri bulunuyor.

Kız bebeklerine özel hazırlayacak olduğunuz fırfırlı, şeritli örgü etek modelleri oldukça pratik şekilde yapılıyor. Resimde gördüğünüz örgü etek modelini yapmak istiyorsanız o halde şu adımları da bir an önce izlemeye başlamanız gerekecek. Bu adımlar nelerdir diye göz atıldığı zaman;

  • İlk olarak toplamda 30 ilmek atılması gerekiyor
  • Daha sonrasında ilk 5 sıra ters şekilde ip atılarak devam edilmeli
  • Ardından bir diğer 5 adıma geçildiği zaman bu seferde düz şekilde yapılarak ilerlenmesi gerekiyor

Toplamda 10 sayısına geldiği zaman ters ve düz şeklinde yapılan örgü modelleri de ortraya harika bir modelin çıkmasını sağlayacak. Sürekli olarak yukarıda söz etmiş olduğumuz şekilde bir sıralama ile gidilmesi gerekiyor.

Lif Modelleri 2023

Yorumlar